top of page

Introduksjon

Deltidsbibelskolen er et fantastisk tilbud til deg som ønsker å gå dypere i ditt liv med Gud, eller bare friske opp litt, og ikke har anledning til å gå dagtid! Dette tilbudet er for alle aldere, om du har vært frelst i en uke eller hele livet. La deg inspirere, styrk dine bibelkunnskaper og invester i din kristne tro ved å gå Deltid på Himmelpartner Bibelskole!

Undervisning

Som deltidselev på Himmelpartner Bibelskole vil du høre undervisning hovedsakelig fra Inge Røysland og Vidar Røed, men også fra en del gjestelærere som vil undervise om en del ulike temaer. Temaer som går igjen på bibelskolen er blant annet Brevene, Identitet i Kristus, Endetid, Vekkelseshistorie, Bibelen i helhet, Den nye skapningen, Tro, Det profetiske og mer. 

Deltidsskolen er hver torsdagskveld klokka 18:00 til 21:30. Denne kvelden består av Introduksjon og lovsang, tre leksjoner med undervisning og tre pauser i ulike lengder. 

 

Skjermbilde (103)_edited.jpg

Zoomsamlinger

Du vil som deltidselev bli del av ukentlige zoomsamlinger hvor det bygges felleskap mellom deltidselevene og nettelevene. Her blir det ulikt program fra gang til gang hvor det legges opp til samtaler, betjening, oppgaver og undervisning. 
 

Kostnad

Månedlige avgift for Deltidsbibelskole er kr 550,-. ( 5500 kr i året). 

Flere spørsmål? 

Ofte stilte spørsmål  |  Ta kontakt

bottom of page