top of page

Introduksjon

Deltid på nett er vårt første digitale tilbud til deg som ønsker å følge vår undervisning, men som ikke har mulighet til å møte opp på Sørlandet. La det inspirere gjennom undervisning fra gode lærere, i det du styrker dine bibelkunnskaper og tar et steg videre på din kristne tro, over nettet!

Zoomsamlinger

Du vil som nettelev blir del av ukentlige zoomsamlinger hvor det bygges felleskap mellom deltidselevene og nettelevene. Her blir det ulikt program fra gang til gang hvor det legges opp til samtaler, betjening, oppgaver og undervisning. 
 

Kostnad

Månedlige avgifter for Deltid på nett er kr 550,-. ( 5500 kr i året).

Månedlige avgifter for Deltid på nett - Ektepar er kr 825 ,-. ( 8250 kr i året ).

Flere spørsmål? 

Ofte stilte spørsmål  |  Ta kontakt

Undervisning

Som nettelev på Himmelpartner Bibelskole vil du få tilgang til din egen elevside. Her får du høre undervisning hovedsakelig fra Inge Røysland og Vidar Røed, men også fra en del gjestelærere som vil undervise om en del ulike temaer. Temaer som går igjen på bibelskolen er blant annet Brevene, Identitet i Kristus, Endetid, Vekkelseshistorie, Bibelen i helhet, Den nye skapningen, Tro, Det profetiske og mer. 

Deltidsskolen er hver torsdagskveld klokka 18:00 til 21:30. Denne kvelden består av Introduksjon og lovsang, tre leksjoner med undervisning og tre pauser i ulike lengder. 

Det vil også bli åpnet et arkiv for deg under skoleåret hvor du kan høre ulike undervisninger når du måtte ønske!

 

Skjermbilde (103)_edited.jpg
bottom of page