Undervisning

Undervisningen du får på bibelskolen er hovedsakelig fra våre to ansatte bibellærere, Inge Røysland og Vidar Røed, men du vil også få besøk av flere gjestelærere i løpet av skoleåret. Inge Røysland vil undervise i temaer slik som Nådegavene, Johannes Åpenbaring, Tjenestegavene, Vekkelseshistorie, Drømmetyning og mer. Av Vidar Røed vil du få undervisning om Bibelens helhet, Identitet i Kristus, Guds pakter, Jesu liv og tjeneste, Evangeliene og mer. Mange flere temaer vil også bli truffet gjennom våre gjestelærere. 

Heltidsskolen varer fra mandag til torsdag og varer fra 08:30 til 12:30 hver dag. En dag består av tre leksjoner og tre pauser. 

Skjermbilde (103)_edited.jpg

Introduksjon

Ønsker du å sette av et år til Gud hvor du kan styrke dine bibelkunnskaper, bli kjent med det kallet Gud har for ditt liv og la deg bli inspirert og tatt videre i din kristne tro? Da er Heltid på Himmelpartner Bibelskole noe for deg! 

Morgensamling

Hver morgen på bibelskolen kjører vi bønn og lovsang i 45 minutter før vi begynner undervisningen. Vi opplever at dette er blitt et sted hvor våre elever kan styrke sin frimodighet gjennom å stå fram i bønn og deling av Guds Ord og vitnesbyrd. Vi har i disse samlingene blant annet besøk av Menigheten Moria sin lovsangsleder. Dette vil også bli en plattform hvor du som musiker kan få praktisere.

Skjermbilde (104)_edited.jpg

Bibelskole torsdag kveld

Hver torsdag kveld blir det storsamling med alle deltidselevene på skolen. Her kan du få mulighet til å delta praktisk med blant annet lovsang og musikk, møteledning, kamera og livesending, lyd og bilde. Denne kvelden er i utgangspunktet lik som en dag for heltidselevene. 

Kostnad

Månedlige avgift for Heltidsbibelskole er kr 1500,-. ( 15 000 i året). 

Flere spørsmål? 

Ofte stilte spørsmål  |  Ta kontakt