top of page

Introduksjon

Ønsker du å sette av et år til Gud hvor du kan styrke dine bibelkunnskaper, bli kjent med det kallet Gud har for ditt liv og la deg bli inspirert og tatt videre i din kristne tro? Da er Heltid på Himmelpartner Bibelskole noe for deg! 

Undervisning

Undervisningen du får på bibelskolen er hovedsakelig fra våre to ansatte bibellærere, Inge Røysland og Vidar Røed, men du vil også få besøk av flere gjestelærere i løpet av skoleåret. Inge Røysland vil undervise i temaer slik som Nådegavene, Johannes Åpenbaring, Tjenestegavene, Vekkelseshistorie, Drømmetyning og mer. Av Vidar Røed vil du få undervisning om Bibelens helhet, Identitet i Kristus, Guds pakter, Jesu liv og tjeneste, Evangeliene og mer. Mange flere temaer vil også bli truffet gjennom våre gjestelærere. 

Heltidsskolen varer fra mandag til torsdag og varer fra 08:30 til 12:30 hver dag. En dag består av tre leksjoner og tre pauser. 

Skjermbilde (103)_edited.jpg

Morgensamling

Hver morgen på bibelskolen kjører vi bønn og lovsang i 45 minutter før vi begynner undervisningen. Vi opplever at dette er blitt et sted hvor våre elever kan styrke sin frimodighet gjennom å stå fram i bønn og deling av Guds Ord og vitnesbyrd. Vi har i disse samlingene blant annet besøk av Menigheten Moria sin lovsangsleder. Dette vil også bli en plattform hvor du som musiker kan få praktisere.

Skjermbilde (104)_edited.jpg

Bibelskole torsdag kveld

Hver torsdag kveld blir det storsamling med alle deltidselevene på skolen. Her kan du få mulighet til å delta praktisk med blant annet lovsang og musikk, møteledning, kamera og livesending, lyd og bilde. Denne kvelden er i utgangspunktet lik som en dag for heltidselevene. 

Kostnad

Månedlige avgift for Heltidsbibelskole er kr 1500,-. ( 15 000 i året). 

Flere spørsmål? 

Ofte stilte spørsmål  |  Ta kontakt

bottom of page